زندینو

Search
کسب و کار آنلاین چیست؟

کسب و کار اینترنتی چیست؟

فهرست مطالب

کسب و کار اینترنتی واژه‌ای است که امروزه بیشتر شنیده می‌شود. امروزه بیشتر افراد در ایران با این نوع کسب و کار سروکار دارند . در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا شما را کامل با کسب و کار اینترنتی و مزایا و معایب آن آشنا کنیم.

کسب و کار اینترنتی چیست ؟

اگر بخواهیم پاسخی بسیار مناسبی بدهیم، می توان گفت که هر کاری که در بستر اینترنت انجام و آن کار منجر به درآمد شود را کسب و کار اینترنتی می گویند. این یک تعریف کلی از کسب و کار اینترنتی بود. اما اگر بخواهیم به طور ساده آن را بیان کنیم می‌توان بگویم که امروزه شما می‌توانید هر چیزی را که نیاز داشته باشید از اینترنت تهیه کنید. امروزه می‌بینم که بیشتر کسب و کار ها از حالت سنتی کم کم به حالت اینترنت و فضای کسب و کار اینرنتی تغییر می‌کنند.

اگر بخواهیم چند کسب و کار را نام ببریم می‌توان به نانوایی اینترنتی، سوپر مارکت اینترنتی و موارد دیگر که همه اینها ایده های بسیار عجیبی هستند که هیچ کس فکر نمی‌کرد روزی آنها وارد بستر اینترنت شوند و آنها را به عنوان کسب و کار اینترنتی شناخت.

مزایا کسب و کار اینترنتی چیست ؟

حال شما با تعریف کسب و کار اینترنتی آشنا شدید در ادامه این مطلب قصد داریم شما را با مزایا و معایب کسب و کار آنلاین آشنا کنیم.

  1. می توانید ایده های مختلفی را در آن پیاده سازی کنید
  2. سرمایه اولیه کمی نیاز دارد
  3. سرعت بیشتر کسب‌وکارهای اینترنتی نسبت به روش های سنتی
  4. محدودیت جغرافیایی و مکانی ندارد
  5. محدود به زمان نیست و همیشه در دسترس می‌باشد
  6. می توانید همزمان صاحب چند کسب و کار اینترنتی باشید
  7. مقیاس پذیری بالایی دارد
  8. شما رئیس خود هستید

معایب کسب و کار آنلاین چیست؟

تا به اینجا شما را با مزایا کسب و کار اینترنتی آشنا کردیم. حالا نوبت آشنایی با معایب کسب و کار آنلاین است. شاید افراد با خواندن مزایا این نوع کسب و کار به این فکر بیافتند که این نوع کسب و کار هیچ معایبی ندارد اما در واقع اینطوری نیست. از معایب کسب و کار آنلاین می توان به موارد زیر اشاره کرد.

معایب کسب و کار آنلاین چیست؟

  1. برای راه اندازه ی یک کسب و کار اینترنتی نیازمند افراد متخصص هستید
  2. کسب و کار آنلاین نیازمند زمان برای رشد است
  3. عدم اعتماد مشتری نسبت به کسب و کار اینترنتی
  4. تهدیدات امنیتی
  5. نیاز به روز بودن همیشگی
  6. نیازمند خلاقیت بالا
  7. نیاز به صبر بالا
  8. و موارد دیگر

انواع کسب و کار اینترنتی

شما باید انواع کسب و کار اینترنتی را بشناسید و سپس وارد مرحله کار آفرینی اینترنتی شوید. انواع کسب و کار های اینترنتی به شرح زیر است:

فروش محصولات فیزیکی

می توان گفت که یکی از بهترین مدل های کسب و کار اینترنتی می‌باشد.  این مدل برای شما شناخته‌ترین مدل است که در آن یک محصول فیزیکی قابل حمل تولید و آن را بازاریابی اینترنتی کنید. فروش محصولات فیزیکی می‌تواند از طریق سایت شخصی یا واسطه و شبکه های اجتماعی صورت پذیرد.

فیلنسری (آزاد کاری)

یکی دیگر از مدل های کسب و کار اینترنتی فیلنسری می باشد. در این مدل شما در وب سایت های واسط مانند پونیشا و انجام میدم و غیره ثبت نام می کنید و در آنجا رزومه و نمونه کار های خود را معرفی و قرار می دهید تا مشتری ها شما را برای انجام پروژه ها خود پیشنهاد همکاری بدهند.

فروش آموزش و محصولات آموزشی

در این مدل کسب و کار آنلاین افراد متخصص از طریق فروش محصولات دانلودی یا ارائه درس گروهی، همایش ها و کارگاه آموزشی کسب درآمد خواهند کرد.

فروش آموزش و محصولات آموزشی

فروش تبلیغات

کسب و کار اینترنتی فروش تبلیغات یکی از متداول ترین مدل های کسب و کار آنلاین می باشد. شما با تولید محتوای جذاب و باکیفیت مخاطب هدف را جذب پیچ اینستاگرام یا سایت خود می کنید زمانی که تعداد ورودی های شما به تعداد قابل قبولی برسند با گذاشتن تبلیغات بر روی آن درآمدزایی می کنید.

شاید در اینستاگرام مشاهده کرده باشید که تعدادی افراد با تولید محتوای ویدیویی به صورت روزانه و مرتب سعی کرده اند که فالووری های زیادی را جذب کنند و وقتی که تعداد فالوور ها به عدد قابل قبلی برسند شروع به گذاشتن تبلیغات روی پیچ خود می کنند.

فروش خدمات

یکی دیگر از مدل های کسب و کار اینترنتی فروش خدمات می باشد . در این مدل کسب و کار افراد متخصص و تجربه خود را به شکل های مختلفی برای فروش در میان می گذارند و از آن درآمدزایی می کنند. اگر در حوزه ای متخصص و تجربه دارید می‌توانید به کمک فضای اینترنت به درآمد قابل قبولی برسید و برند آنلاین خود را بسازید.

اشتراک گذاری
نوشته های تازه
دسته بندی ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

برای درخواست مشاوره رایگان، فرم زیر را پر کنید